KHN Muziek

van €19,95 voor €14,95 per maand

 • Een exclusief pakket zakelijke muziekkanalen voor onze leden.
 • 4 muziekthema's:
  relax (ambient, grotendeels instrumentaal), gezellig (lounge), genieten (easy pop) en onderweg (mainstream, high energy, dance).
 • Moderne achtergrondmuziek van getalenteerde artiesten.
 • Werking? Als online radio. De muziekkanalen worden voor u onderhouden door professionals. Klik op een thema en speel af.
 • Aanschaf? Een abonnement, stabiel internet en een (tablet) computer en u bent klaar. Of speel direct af via een Sonos HiFi systeem.
 • Met het afsluiten van uw abonnement kunt u de Buma/Stemra en Sena licenties via één eenvoudige handeling beëindigen.

Naar abonnementen >>

BESTEL KHN Muziek

KHN Muziek is direct online af te sluiten voor KHN leden.

 1. Klik op het abonnement van uw voorkeur
 2. Vul uw KHN lidnummer en gegevens in
 3. Selecteer de door u gewenste betaalmethode
 4. Klik op "Naar de betaalmodule"

Maandabonnement
€14,95 excl. BTW
inclusief certificaat
Jaarabonnement
€169,95 excl. BTW
inclusief certificaat

De eerste betaling is het startpunt van een doorlopende betaalovereenkomst. Kortom, op basis van deze gegevens wordt de periodieke incasso uitgevoerd.

Naar de betaalmodule >>
Problemen met deze stap?
Ik wil eenmalig betalen

In het volgende scherm kunt u veilig afrekenen. U voldoet het abonnement aan onze muziekpartner Tribe of Noise BV. Na uw betaling ontvangt u per e-mail de inloggegevens om in te kunnen loggen en uw factuur.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is KHN Muziek?

Een exclusief pakket zakelijke muziekkanalen voor onze leden zonder de jaarlijkse Buma/Stemra en Sena licentiekosten.

Wie is de muziekprovider achter deze KHN dienst?

De muziekselectie, online distributie en verversing van de vier kanalen wordt verzorgd door onze business partner Tribe of Noise: een internationale community van artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen. Voor vragen kunt u contact opnemen met KHN Info & Advies.

Wat heeft u nodig aan apparatuur?

 • De muziekdienst zelf gebruikt weinig bandbreedte (128kb/s) maar een stabiele (kabel) internetverbinding is wenselijk
 • Een PC, Mac, laptop of tablet met een recente internetbrowser
 • Een audiokabel die aan één kant verbonden is met de geluidskaart van de computer of de koptelefoon uitgang op de tablet en aan de andere kant met de geluidsinstallatie in de zaak of rechtstreeks met versterkte luidsprekers
 • Geluidsinstallatie of versterkte luidsprekers
 • Optioneel: heeft u apparatuur van Sonos? In de app van Sonos vindt u "Tribe of Noise" als muziekdienst. Bij het toevoegen wordt gevraagd of u al een Tribe of Noise account heeft. Door dit te bevestigen en uw KHN Muziek inloggegevens te gebruiken kunt u de connectie voltooien. Zie handleiding.

In welke internetbrowsers werkt de mediaspeler?

De KHN Muziek mediaspeler werkt op een recente versie van de volgende browsers:

 1. Windows:
  1. Internet Explorer
  2. Chrome
  3. Firefox
 2. Mac:
  1. Safari
  2. Chrome
  3. Firefox
 3. Mobile:
  1. Chrome op een recente versie van Android
  2. Safari op een recente versie van iOS

De mediaspeler lijkt niet te werken, wat kunt u zelf controleren?

 1. X Inderdaad. Ons systeem meldt dat uw IP adres niet wordt herkend. Log s.v.p. (opnieuw) in.
 2. De eerste keer dat u vanaf een computer inlogt worden er op de achtergrond een aantal controles uitgevoerd. Als u op de afspeelknop drukt kan het dan ook 10-20 seconden duren voordat de muziek te horen is. De volgende keer dat u op dezelfde computer inlogt gaat het verbinden sneller.
 3. U weet niet zeker of de browser verouderd is (zie vorige vraag)? Deze informatie vindt u meestal terug in het menu onder "about [browser]". Als u er niet uitkomt kunt u ook een andere (recente) browser installeren en de dienst daarin openen
 4. Als u twijfelt of er iets mis is met het geluid open dan bijvoorbeeld een video op YouTube om te testen of daar wel geluid vandaan komt
 5. Onze mediaspeler gebruikt een aantal scripts die door uw internetbrowser moeten worden toegestaan. Als u in de browserinstellingen een hoog beveiligingsniveau heeft aanstaan kan het zijn dat uw browser deze scripts blokkeert. Door het beveiligingsniveau te veranderen naar de standaard beveiligingsinstellingen van uw browser kan het probleem opgelost zijn.
 6. Mogelijk blokkeert uw firewall de toegang tot onze muziekdienst. Kunt u (laten) controleren of poort "9600 TCP outbound" openstaat?

De mediaspeler lijkt nog steeds niet te werken. En nu?

Neem svp direct contact op met KHN Info & Advies.

Wachtwoord veranderen of vergeten?

Klik op de link "wachtwoord vergeten?" naast de LOGIN button. Vul uw e-mail adres in en klik vervolgens op "wachtwoord opnieuw instellen". U ontvangt van ons een e-mail met instructies om uw nieuwe wachtwoord in te stellen.

Wat is het verschil tussen Buma/Stemra en Sena?

Buma/Stemra is de collectieve beheerorganisatie die vergoedingen int, in het belang van de aangesloten muziekuitgevers, tekstdichters en componisten. Sena int ook vergoedingen maar dan in het belang van platenmaatschappijen en uitvoerende artiesten.

Hoe beëindig ik onze Buma/Stemra en Sena licenties?

Heeft u de huidige Buma/Stemra en Sena licenties via KHN afgesloten? Gebruik het formulier dat u vindt op khn.nl/khnmuziek.
Zijn de licenties niet via KHN afgesloten? U kunt uw licenties schriftelijk opzeggen via service@mijnlicentie.nl onder vermelding van uw licentienummers en contactgegevens. Stuur voor de zekerheid een kopie van het certificaat mee dat u van ons ontvangt bij het afsluiten van de dienst. Als reden vermeldt u dat u alleen nog gebruik maakt van het rechten-inclusieve repertoire van Tribe of Noise.

Kan ik radio repertoire en KHN Muziek naast elkaar gebruiken?

Ja. Als u in uw bedrijf specifieke ruimten wilt voorzien van KHN Muziek en een andere ruimte, bijvoorbeeld de bar, van het reguliere radio repertoire. In dit voorbeeld draagt u alleen voor deze laatst genoemde ruimte Buma/Stemra en Sena vergoedingen af.

Wat gebeurt er als ik op duim omhoog of omlaag klik bij een liedje?

Door op een van beide iconen te klikken vertelt u ons wat u van het nummer vindt. Nadat u op duim omhoog of omlaag heeft geklikt kunt u via een tekstveld meer uitleg naar ons sturen zoals feedback over het nummer zelf, of het in het juiste muziekprogramma zit, op het juiste moment van de dag. De feedback van de KHN Muziek leden die deze functie gebruiken worden wekelijks besproken met onze muziekredactie. Onze redactie kan aan de hand van de feedback betere keuzes maken tijdens het updaten van de programma's. Om verwachtingen te managen, KHN Muziek kan niet op basis van individuele feedback de muziekprogrammering aanpassen. De meeste stemmen gelden.

Mag ik tijdens openingstijden af en toe mijn eigen radio aanzetten?

Nee, u heeft de Buma/Stemra en Sena licenties beëindigd en de muziek in de betreffende ruimte vervangen door KHN Muziek. Voor specifieke uitzonderingen zoals "besloten feesten" kunt u contact opnemen met KHN Info & Advies.

Wat is het verschil tussen KHN Muziek en bijvoorbeeld Spotify?

De muziekdienst Spotify is een dienst voor consumenten. KHN Muziek is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Spotify mag in Nederland niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Wij horen het graag. Neem contact op met KHN Info & Advies.

Algemene Voorwaarden KHN Muziek

Dank u wel voor uw interesse in KHN Muziek. We hebben geprobeerd de algemene voorwaarden zo beknopt en leesbaar mogelijk te houden zodat u snel op de hoogte bent van wat u bestelt en onze dienst met veel plezier zult gebruiken binnen uw bedrijf.

KHN Muziek is een achtergrondmuziekdienst van initiatiefnemers Tribe of Noise BV te Amsterdam en Koninklijke Horeca Nederland te Woerden. KHN Muziek, exclusief voor leden van Koninklijke Horeca Nederland, wordt 1e lijns ondersteund door KHN Info & Advies.
Het samenstellen, streamen en onderhouden van de muziekdienst is in handen van Tribe of Noise net als de online bestel- en betaalmodule.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van KHN Muziek. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op www.khnmuziek.nl
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. KHN Muziek behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door KHN Muziek erkend.
1.4 KHN Muziek garandeert dat de dienst KHN Muziek beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Wijzigingen

Van tijd tot tijd kunnen wij, naar eigen inzicht, besluiten wijzigingen aan te brengen in de dienstverlening, overeenkomst en/of deze voorwaarden. Als wij wijzigingen aanbrengen die wij van wezenlijk belang achten, zullen wij u hierover via www.khnmuziek.nl informeren. Door na deze wijzigingen gebruik te blijven maken van onze dienst aanvaardt u deze wijzigingen.

3. Overeenkomst en levering

3.1 Een overeenkomst tussen KHN Muziek en u komt tot stand nadat uw bestelling en betaling door KHN Muziek in goede orde is ontvangen.
3.2 KHN Muziek behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.
3.3 KHN Muziek is een online muziekdienst en streeft naar een directe levertijd (maximaal 2 werkdagen) na het afronden van de bestelling en betaling.
3.4 Na het afronden van de bestelling en betaling ontvangt u van ons per e-mail de gegevens om in te loggen. Daarmee is aan de leveringsplicht van KHN Muziek voldaan.
3.5 Iedereen met een geldig abonnement en zijn/haar inloggegevens heeft direct op www.khnmuziek.nl toegang tot de dienst.

4. Abonnement en overdracht

KHN Muziek en de in deze dienst aangeboden content zijn eigendom van Koninklijke Horeca Nederland en/of Tribe of Noise BV (of Tribe of Noise leden); wij verlenen u een beperkt, niet-exclusief, herroepelijk abonnement voor zakelijk gebruik van de dienst binnen uw bedrijf.

Alle handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's en domeinnamen van KHN Muziek en alle andere onderdelen van KHN Muziek zijn het exclusieve eigendom van de initiatiefnemers Tribe of Noise BV en Koninklijke Horeca Nederland. Het abonnement verleent geen enkel recht op het gebruik van de handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's, domeinnamen van KHN Muziek of de overige onderdelen van Tribe of Noise en Koninklijke Horeca Nederland, voor commercieel noch voor niet-commercieel gebruik.

U verklaart dat u gebruikersinstructies behorende bij deze dienst in acht zult nemen en KHN Muziek (inclusief maar niet beperkt tot de inhoud daarvan) niet zult gebruiken voor enig ander doeleinde dan uitdrukkelijk in deze voorwaarden is vermeld.

5. Gebruikersinstructies

5.1 De initiatiefnemers van KHN Muziek respecteren intellectuele eigendomsrechten en verwachten dat u hetzelfde doet. Dit houdt bijvoorbeeld in dat het volgende niet is toegestaan: (a) het kopiëren, verveelvoudigen, "rippen", opnemen, of openbaar maken (buiten uw bedrijf) van enig onderdeel van de KHN Muziek dienst en content, of het anderszins gebruik maken van KHN Muziek op een wijze die niet uitdrukkelijk is toegestaan in deze voorwaarden; (b) het reverse-engineeren, decompileren, demonteren, modificeren van of het creëren van afgeleide werken gebaseerd op de KHN Muziek dienst of een deel daarvan; (c) het omzeilen van de technologie die door KHN Muziek, haar licentiegevers of derden wordt gebruikt voor de beveiliging van via de dienst beschikbare content; (d) het verhuren of verkopen van KHN Muziek of enig onderdeel daarvan; (e) het omzeilen van door KHN Muziek toegepaste lokale beperkingen; (e) het verwijderen of wijzigen van auteursrecht- of merkaanduidingen of aanduidingen van andere intellectuele eigendomsrechten die zijn opgenomen in of worden verstrekt via KHN Muziek; (f) het beschikbaar stellen van uw inloggegevens aan organisaties of individuen buiten uw eigen bedrijf.

5.2 Uw wachtwoord beschermt uw gebruikersaccount; u blijft verantwoordelijk voor het geheimhouden en beveiligen van uw wachtwoord. U erkent dat u verantwoordelijk bent voor elk gebruik van uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in verband met KHN Muziek. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord verliest of ze worden gestolen, of als u vermoedt dat derden er onbevoegd gebruik van hebben gemaakt, wordt u verzocht dit onmiddellijk aan KHN Info & Advies door te geven op en uw wachtwoord zo spoedig mogelijk te wijzigen.

6. Prijzen

6.1 Prijzen worden binnen de looptijd van een abonnement niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken.
6.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
6.3 Alle prijzen op de site zijn in Euro's en exclusief 21% BTW en eventuele afleveringskosten.

7. Bedenktijd / Verkoop op afstand

KHN Muziek is geen consumentendienst. Er is geen sprake van de Verkoop en Koop of Afstand regels ter bescherming van de consument.

8. Uw persoonlijke gegevens

8.1 Zodra u een bestelling plaatst bij KHN Muziek, dan worden persoonlijke gegevens van u opgenomen en/of aangevuld in de administratie van Tribe of Noise BV en Koninklijke Horeca Nederland. Beide initiatiefnemers van KHN Muziek houden zich aan de Wet Persoonsregistraties en zullen de via KHN Muziek verkregen persoonlijke gegevens niet verstrekken aan derden. Zie ook onze Privacy Policy.
8.2 KHN Muziek maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te kunnen verwijderen.

9. Garantie

9.1 KHN Muziek garandeert dat de door haar geleverde diensten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid zoals deze door partijen in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de garantie van de aan u geleverde dienst.
9.2 U bent verplicht KHN Muziek zo spoedig mogelijk te controleren. Indien blijkt dat de dienst verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient u deze gebreken zo spoedig mogelijk - uiterlijk tot 1 maand na levering - te melden bij KHN Info & Advies.
9.3 Indien uw klacht door KHN Muziek gegrond wordt bevonden, zal KHN Muziek naar haar keuze of de geleverde dienst kosteloos vervangen of met u een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag van het gekozen abonnement. Iedere aansprakelijkheid van KHN Muziek voor enige andere vorm van schade is uitgesloten.
9.4 KHN Muziek is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van die dienst voor elke individuele toepassing binnen uw bedrijf, of voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van de dienst.
9.5 Deze garantie geldt niet indien: (a) u volgens deze voorwaarden in gebreke bent; (b) de geleverde dienst aan abnormale omstandigheden is blootgesteld of op een andere manier onzorgvuldig wordt behandeld; (c) in strijd met de aanwijzingen van KHN Muziek en/of gebruikersinstructies is gehandeld; (d) de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de dienst.

10. Overmacht

10.1 KHN Muziek is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
10.2 Onder overmacht wordt verstaan: een tekortkoming die de schuldenaar niet worden toegerekend, indien zij niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van KHN Muziek alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.
10.3 KHN Muziek behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, danwel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is KHN Muziek gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.
10.4 Indien KHN Muziek bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, of slechts gedeeltelijk aan haar verplichtingen kan voldoen is zij gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en bent u gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijk contract. Dit geldt echter niet als het reeds geleverde c.q. leverbare deel geen zelfstandige waarde heeft.

11. Aansprakelijkheid

11.1 KHN Muziek is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de dienst. Raadpleeg voor het gebruik de meest gestelde vragen (FAQ) op www.khnmuziek.nl of neem bij vragen contact op met KHN Info & Advies.

12. Looptijd en beëindiging

12.1 Uw maand- dan wel jaarabonnement en deze voorwaarden blijven van toepassing tot het moment waarop ze door u of KHN Muziek (automatisch) worden opgezegd.
12.2 In het geval van handmatige betalingen wordt uw maand- dan wel jaarabonnement en toegang tot KHN Muziek automatisch beëindigd na het verstrijken van de looptijd en het niet ontvangen van uw betaling voor verlenging.
12.3 KHN Muziek is te allen tijde gerechtigd uw abonnement te beëindigen of uw toegang tot KHN Muziek op te schorten, inclusief in het geval van het feitelijk of vermoed ongeoorloofd gebruik van KHN Muziek of van niet-naleving van de voorwaarden.
12.4 Als u de overeenkomst met KHN Muziek beëindigt of als KHN Muziek uw toegang tot de dienst opschort, aanvaardt u dat er op KHN Muziek geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid rust tegen u en dat KHN Muziek geen enkel bedrag dat al door u is voldaan zal restitueren, een en ander voor zover is toegestaan krachtens de toepasselijke wetgeving. 12.5 In het geval van een doorlopende machtiging / automatische incasso kunt u per e-mail (khnmuziek@tribeofnoise.com) kenbaar maken dat u uw abonnement wilt beëindigen. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail.

13. Scheidbaarheid

Indien een bepaling van deze voorwaarden, om wat voor reden en in welke mate ook, nietig of niet-afdwingbaar wordt verklaard, tast dit de geldigheid of afdwingbaarheid van de overige bepalingen van de voorwaarden op geen enkele wijze aan en worden deze als gevolg daarvan niet nietig of niet-afdwingbaar en wordt naleving van die bepaling afgedwongen voor zover de wet dat toestaat.

14. Toepasselijk recht/bevoegde rechter

14.1 Op alle overeenkomsten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
14.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen KHN Muziek en u, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Amsterdam kennis.

Aldus vastgesteld te Amsterdam, november 2015

Privacy en veiligheid

Uw persoonlijke en/of zakelijke gegevens. U laat ze bij ons achter op KHN Muziek. Wat gebeurt er mee? Dat vertellen we u hier graag. Mocht u na het lezen van onze uitleg nog vragen hebben neem dan even contact op met KHN Info & Advies.

1. Veilig

De gegevens die u via www.khnmuziek.nl bij ons achterlaat worden door ons veilig behandeld. Communicatie van gevoelige informatie gaat via internetversleuteling (SSL).

2. Betere dienstverlening

KHN Muziek is opgezet door Koninklijke Horeca Nederland te Woerden en Tribe of Noise BV te Amsterdam. Beide zullen toegang hebben tot alleen die gegevens die relevant zijn om de dienstverlening en klantenservice te kunnen leveren die u van ons verwacht.

Een overzicht van welke gegevens relevant zijn voor de dienstverlening:

Exclusiviteit

Voordat u de dienst kunt bestellen wordt u gevraagd om uw KHN lidnummer, postcode en uw e-mailadres in te vullen. De eerste twee gegevens gebruiken wij alleen ter controle van uw KHN lidmaatschap. KHN is namelijk een exclusieve dienst voor KHN leden. Het door u ingevulde e-mail adres wordt gebruikt om na het aanmaken van uw abonnement in te loggen op KHN Muziek.

Veilig betalen

KHN Muziek werkt met de veilige internetkassa van Ingenico, een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten. Tussen Ingenico en KHN Muziek initiatiefnemer Tribe of Noise BV worden op een veilige manier beperkte bankgegevens uitgewisseld om uw betaling te controleren, af te ronden en te administreren.

Identificatie bij inloggen en gebruik

Om KHN Muziek te blijven verbeteren houden wij statistieken bij over inloggen, bezochte pagina's binnen de dienst en eventuele storingsmeldingen. Aan de hand van een cookie kunnen wij uw sessie op KHN Muziek identificeren, monitoren en vastleggen.

Toesturen van informatie

Uiteraard krijgt u van ons na de bestelling en betaling per e-mail een welkomstbericht met daarin de bevestiging van uw abonnement, inloggegevens en de factuur. Mocht u bij het aanmaken van een account een verkeerd e-mail adres hebben gebruikt waar u geen toegang tot heeft dan ontvangt u deze noodzakelijke informatie om de dienst te gebruiken niet.

Het e-mail adres kan door Koninklijke Horeca Nederland en Tribe of Noise gebruikt worden voor het toezenden van marketinginformatie gerelateerd aan de dienst. In het geval van bijvoorbeeld een nieuwsbrief vindt u altijd een mogelijkheid om u uit te schrijven voor dergelijke berichtgeving (opt-out) in de toekomst.

Wij behouden wel het recht om u te voorzien van belangrijke informatie over uw abonnement zoals wijzigingen in de dienst, overeenkomst of voorwaarden.

Uw account op KHN Muziek

Door versleuteling van uw gegevens op onze servers kunnen onze medewerkers u niet vertellen wat uw huidige wachtwoord is en zullen u direct doorverwijzen naar de optie "wachtwoord vergeten?" op www.khnmuziek.nl Door zelf op deze link te klikken worden er instructies voor het instellen van een nieuw wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Klantenservice

Wij willen dat u onbezorgd plezier heeft van KHN Muziek en wij staan u dan ook graag te woord. U kunt contact opnemen met KHN Info & Advies.

Mogelijk legt de KHN medewerker in deze gesprekken aantekeningen vast. Handig als u in de toekomst nog een keer contact opneemt. Deze gegevens behandelen we natuurlijk vertrouwelijk.

Social media

Als u social media gebruikt, dan zijn wij u zeer dankbaar als u iets leuks over KHN Muziek wilt posten. Op www.khnmuziek.nl vindt u een Twitter en Facebook icoon die een door ons opgemaakte post opent. Als u deze voor ons wilt posten, dan zal iedereen dit bericht zien zoals uw andere tweets en Facebook posts zichtbaar zijn. U bent uiteraard volledig in controle of u het bericht verstuurd. Wij hebben geen toegang tot uw accounts en kunnen geen berichten uit uw naam versturen.

3. Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die tijdens het internetten worden opgeslagen op uw computer. De informatie is nodig voor het juist functioneren van een website. Cookies kunnen persoonlijke informatie verzamelen.

Cookies van KHN Muziek zijn veilig voor uw pc, laptop, telefoon of tablet. Wij gebruiken cookies om u te herkennen als u ons bezoekt, maar ook om te zorgen dat onze website goed werkt. Door cookies krijgen wij informatie over het gebruik van onze dienst. Zo kunnen we die verbeteren en aanpassen aan de wensen van onze zeer gerespecteerde klanten.

Cookies zorgen ervoor dat:

 • U ingelogd blijft en ongestoord muziek kunt luisteren;
 • Formulieren sneller in- en aangevuld kunnen worden;
 • We fouten en ongemak op de website kunnen opsporen;
 • We gebruik kunnen monitoren en verbeteringen kunnen testen.

Blijft een cookie staan?
Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. U kunt ze zelf op elk moment via uw browser verwijderen.

Cookies verwijderen
Cookies kunt u altijd zelf via uw browserinstellingen verwijderen. U kunt ze ook via de browserinstellingen uitzetten maar dan werkt KHN Muziek minder goed.

Tot zover de informatie over privacy en veiligheid. Mocht u hier vragen over hebben of iets in bovenstaande tekst is onduidelijk dan verzoeken wij u contact op te nemen met KHN Info & Advies.

Initiatiefnemers Koninklijke Horeca Nederland en Tribe of Noise wensen u veel (luister)plezier met KHN Muziek.

COLOFON

KHN Muziek is ontwikkeld voor KHN leden door:

Koninklijke Horeca Nederland
Pelmolenlaan 10
3447 GW Woerden
Tel. 0348489411
KvK 40482082

en

Tribe of Noise BV
Wilhelminastraat 184 HS
1054 WT Amsterdam
Tel. 0207754411
KvK 34294329